Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2012 16:49 - Пир по време на чума
Автор: krizata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4042 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 30.06.2012 12:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

По повод поредното изявление на премиер-министъра ни, г-н Бойко Борисов (четете оттук)!

Г-н Борисов, да предположим, че Бог ви даде здраве и живот да управлявате още сто години и да провеждате сегашната политика! Какво ще означава това за моя народ (аз съм българин)?

Това ще означава, че за това време всички що-годе читави хора ще се изнесат в други части от нашата обща държава (Европейски съюз), просто защото там се плаща в пъти повече за същия труд, който полагат в Родината ми!

И тъй като в природата няма празно място, вместо сънародниците ми, които отказват да работят за 200-300 евро месечно, по нашите земи ще се настанят представители на различни народи, които ще са готови да се трудят и за 100 евро месечно!

Оказва се, че вие най-активно работите, за да станете бъдещ министър-председател на народ, в който афганистанците, пакистанците и др. (да не пропусна някой) ще съставят съществена част от вашите избиратели, което означава, че ще трябва доста голяма част от времето си да посветите в изучаване на техните социо-културни навици, преди да станете и техен любимец!

А в същото време моите сънародници ще свързват своето настояще и бъдеще със същите тези страни, които увеличаваха стандарта си на живот най-вече за сметка на дълговото финансиране, осигурило им привлекателност за обикновения българин, предпочел живот при тях!

Грубо казано - българинът днес е изправен пред избора дали да играе във „Витоша“ Бистрица за една почерпка след мача, или да подпише договор с Реал Мадрид, който е супер не защото е извънземен, а защото се е изградил като велик клуб, благодарение и на упоритото производството на собствени кадри, изграждане на база и т.н.

И всичко това е станало по пътя на дълговото финансиране!

Не си мислете, че огромните задължения на нашите партньори по ЕС са паднали от небето – те са се трупали, за да се изгражда точно този стандарт на живот, който днес краде от моите сънародници и ги прави испанци, гърци, италианци и французи!

Накрая на всички тях ще им опростят дълговете (най-вероятно чрез сериозна инфлация) и те ще продължат да живеят по-добре от българите, но ние ще си останем голи и боси – без каквато и да е перспектива за бъдещето!

През това време Европа ще помага на големите закъсали със стотици милиарди, а ние ще се радваме да вземем някой и друг милион за магистрали от никъде за никъде (държавата ни все повече се изпразва откъм хора)!
 

И какво? Ще останете само вие и вашия икономически съветник Дянков сред море от население, не знаещо български, но готово да бачка за мизерни пари от тъмно до тъмно!

Всички знаем, че такова е било и вашето детство, но и моето е било такова, и въпреки това аз не съм садист за сънародниците си, а мечтая те най-накрая да случат на водач, който поне малко да мисли и за тях, освен за офшорните си сметки, скрити из разните екзотични острови по света!

Колко му трябва на един човек, за да живее? Къде ще носите „честно спечелените“ милиарди, които останат след края на дните ви (Господ още много години здраве да ви дава) – дано поне оставите тайните шифри от банковите си сметки за вашите наследници - все някой от тях ще похарчи някой и друг лев в страната ми, създавайки по този начин поминък за още някой българин?

Спрете се за миг и разберете, че това, което вършите е голям грях, който може да се върне в най-неочаквано за вас време и място!

P.S. Пише ви един обикновен човек от народа, който дори беше твърде активен член на вашата партия, до момента на просветлението за същността на провежданата от вас политика на геноцид спрямо моите сънародници!




Гласувай:
8



1. kalini - Както е казал един французин още ...
30.06.2012 10:51
Както е казал един французин още през Средновековието. Хазната е празна. Ще вземем пак от бедните. Не защото имат, а защото са доста повече. Бедните плащат пировете на богатите, пряко или косвено. Така е в обществото, вътре в дадена държава и между държавите.
цитирай
2. krizata - Както е казал един французин още ...
30.06.2012 11:12
kalini написа:
Както е казал един французин още през Средновековието. Хазната е празна. Ще вземем пак от бедните. Не защото имат, а защото са доста повече. Бедните плащат пировете на богатите, пряко или косвено. Така е в обществото, вътре в дадена държава и между държавите.


Колко добре го е казал!
Поздрави!
цитирай
3. venziko - Напълно си прав
30.06.2012 11:20
Изобщо бъдещето на България няма да бъде никак добро с такива управници. Поздрав за хубавия постинг
цитирай
4. krizata - Изобщо бъдещето на България няма да ...
30.06.2012 12:05
venziko написа:
Изобщо бъдещето на България няма да бъде никак добро с такива управници. Поздрав за хубавия постинг


Знаеш ли, написаното беше предизвикано от вик на болка, затова че въпреки, че ги има хората, които искрено милеят за Отечеството ни и могат да го променят към по-добро, за съжаление нашите окупатори категорично нямат изгода да се предизвика нещо подобно - за тях разни недоразумения като днешните (но не само) са много по-удобен вариант за безпроблемно прокарване на колониалната им политика в Родината ни! Това е жалко! Но не всичко е свършило! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krizata
Категория: Други
Прочетен: 3843040
Постинги: 785
Коментари: 6084
Гласове: 7250
Архив
Блогрол
1. Икономическата криза слага края на една система
2. 5 (пет) цента за литър бензин!
3. Икономическата криза - шанс за възраждане на България
4. Китай – световна работилница, но само дотук?
5. Правителствата на Големите излязоха на път без изход
6. Дянков ни готви съдбата на Исландия
7. Параванът рейтингови агенции
8. Обама и банкерите кръстосват шпаги
9. България сама пожела да влезе в криза!
10. Барозу показа на Бойко "кой в България е шефът”!
11. Да поумуват, да помъдруват, пък да си ходят!
12. Светът – в рецесия или в системна криза?
13. Страхът от кризата
14. МВФ вече не е за ниска инфлация
15. България - Беларус: кой сега е номер едно?
16. Университетски преподаватели - за кризата у нас и по света
17. Mr Dyank_off и изпускащи парата вулкани
18. Безпътицата на монетаристката идеология
19. Някои от моите участия при легендарния журналист Валентин Фъртунов
20. Пред сп. Тема: Няма заговор за ръста на цените.
21. Искам да съм негър в щата Алабама...
22. Разпасаната либерастия
23. САЩ готвят спец операция срещу Европа
24. Капитализмът изживява последната си криза
25. Analyse comparative de l’Ukraine et de la Bulgarie
26. Национальная идея как фактор развития до и после индустриальной революции
27. Великое экономическое открытие Розы Люксембург. Почему оно было проигнорировано и какие перспективы оно открывает
28. Деглобализира ли се светът и как това ще се отрази на България?
29. Пред радио Пловдив на БНР - 29.11.11
30. Пред "Евронюз" с водещ Димитър Вучев