Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2011 17:27 - Циганите ни били виновни… (В деня на Великата Победа!)
Автор: krizata Категория: Политика   
Прочетен: 4073 Коментари: 13 Гласове:
42

Последна промяна: 09.05.2011 22:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес е Великият ден на Победата, когато човечеството празнува окончателния крах на нацистко-фашистките идеологии и тържеството на разума над тъмните сили на мракобесието!

За съжаление, глобалната икономическа криза, засягаща все по-широки слоеве от населението, отново, както през 30-те години на XX-век, създава благодатна почва за човеконенавистническа риторика.

Както и тогава, днес мнозинството е манипулирано да мисли, че виновници за сегашното му трагично положение са разни маргинални групи като цигани, турци, представители на славянски народи и т.н.

Дори наскоро се проведе съответният протест, който „изрази решителното недоволство на чистите арийци (разбирай етнически българи) пред „циганската напаст, откъсваща и последния залък от трудолюбивия ни народец“.

Днес е моментът да си спомним хитлеровите години, когато по същия начин всякакви „паразитиращи народности отнемаха от хляба“ на истинските германци, докато тогавашните арийци не си намериха майстора в лицето на вече заякналия съветски народ!

Преди цели три години предупреждавахме, че ще дойде времето, когато разни фашизоиди ще започнат усилено да Ви убеждават, че виновници за настоящите ни беди са какви ли не земни и извънземни сили, само не и актуалната управляваща клика (тук не става въпрос за Бойко или Серго, а за сатанинската система, наложена ни отвъд Океана)!

Тази ужасяваща манипулация се осъществява под благосклонния поглед на управляващата олигархия, която допусна светът да поеме по пътя на неудържимия си социално-икономически регрес, без каквито и да било изгледи за подобряване на положението в рамките на актуалната парадигма за развитие.

Затова споделям с Вас тревогата си от все по-ярко демонстрираните действия на определени кръгове, които искат да яхнат отчаянието от бедността на обикновения българин за свои собствени, най-користни цели.

Не се заблуждавайте, хора!

Не различните сред Вас са виновни за Вашите страдания! Тези, различните, също бедстват и по никакъв начин не желаят да изпитвате неволите, на които сте подложени!

Годишно от България безвъзвратно изтичат десетки милиарди евро и докато поне тази река не бъде стопирана, обикновеният човек ще затъва все повече в невъзможност да живее като цивилизован гражданин на Европа.

Не приемайте за чиста монета призивите за линч над едни или други социални или етнически групи – това няма да Ви доведе до никъде, а само ще изцапа ръцете Ви в кръв, което е и целта на Вашите манипулатори. А след това Вие ставате лесна плячка за по-нататъшните им планове за обсебване на съзнанието и действията Ви!

Днес много хора са недоволни от това, че почти всеки български дом е ограбван или обиран, че огромна част от населението е подложено на един или друг вид престъпление! Пак повтарям - за днешната ситуация не са виновни циганите или турците, русокосите или тъмнооките!

Виновна е човеконенавистническата система, която Ви е стиснала здраво в смъртоносната си прегръдка и която Ви е наложила абсолютно извратените ценности за щастие чрез тъпо преследване на материалното благополучие.

Българинът няма как да намери личното си удовлетворение, без това на хората около себе си. Богатствата на едни не могат да бъдат трупани за сметка нещастието на мнозинството!

Колективизмът трябва да вземе връх над грубия индивидуализъм, насаждан ни от чужди за нас култури!

Българският народ  е бил Велик само тогава, когато е бил единен и всеки опит за разделянето ни по един или друг принцип трябва да бъде мачкан още във зародиш.

Защото тези, които ни докараха до просешката тояга не са се отказали да смучат от националните ни сокове, още повече, че ние сами се предлагаме, при това съвсем безплатно! Кой уважаващ себе си джентълмен би отказал такава оферта?

Събуди се българино и разбери, че само ТИ можеш да промениш съдбата си към по-добро!

За годините на членство в ЕС страната ни е платила вноски за повече от 3 млрд., а е получила, под формата на европейски фондове, само няколко стотин милиона.

Никъде не съществува безплатен обяд и ако все още у някои крайно облъчени от пропагандата е останала някаква илюзия, че спасението ни може да дойде отвън, то мнозинството трябва решително да заявим твърдата си решителност да отстояваме бъдещето на своите деца, тук - на нашата родна, българска земя!

Читателите на този блог вече са сигурни поне за едно – в рамките на господстващата парадигма полезен ход просто липсва!

Затова призовавам тези, които вече  знаят какви са алтернативите, да не се подвеждат пред яростните тълпи, а да продължат усилената подготовка за това време, когато всеки от нас, включително циганските ни събратя, ще са необходими за изграждането на Новото общество, в което паразитите ще бъдат изгаряни като циреи, а свободният народ ще твори един различен свят на всеобщи равни възможности и тържество на справедливостта!

Не вярвате ли, душмани?!

Народът никога не греши!






Гласувай:
161



1. wasteland - Едва ли щеше да защитаваш циганите, ...
09.05.2011 17:44
Едва ли щеше да защитаваш циганите, ако ти бяха обирали 5 пъти поред къщата примерно... Да не давам по-драстични примери. Не - те не са виновни, че паразитират ( абсолютно в буквалния смисъл и ни най-малко преувеличено ) на гърба на всички останали етноси... Ако циганина изобщо има някакъв етнос... Това е група, която без да съм расист, националист или фашист мисля, че не трябва да съществува просто... Същите са като глистите - от тях само вреда - полза никаква...
цитирай
2. krizata - Какво е Вашето решение?
09.05.2011 17:47
Какво е Вашето решение?
цитирай
3. анонимен - Честит празник! Гледах парада в ...
09.05.2011 18:21
Честит празник! Гледах парада в Москва. Не се побирам в кожата си, че се набутахме при тия мизерници от НАТО. Дано по-скоро да се разпадне и да се върнем там, където ни е мястото. Сбъркахме си държатата най-безумно. Как можахме да сме толкова слепи и да се оставим да ни направят американски подлоги. Единственото, което ме радва е, че щом ние сме в НАТО и ЕС, значи скоро ще се разпаднат.
цитирай
4. анонимен - За циганите имам просто решение. ...
09.05.2011 18:34
За циганите имам просто решение. Започва се изграждането на ДЗС-та. В селата има много незает сграден фонд. На циганите се предлага, да започнат честно да печелят пари със земеделски труд. Обучават се по будните в агрономство, животновъдство и овощарство. Първоначално ДЗС-тата ще се управляват от хора назначени от МЗ. А после на изборен принцип. Всичко това трябва да стане с парите, които сега безмислено се дават за помощи. Това само в общи линии. Мога да развия идеята и в дълбочина със създаването на МТС-станции и обучаване на циганте за механизатори. Когато част от циганите се замогнат и добият самочувствие, те сами ще въведат ред в своето малцинство.
Тия, които се откажат от участие в ДЗС-тата, се оставят без помощи, да се оправят както могат. Циганите да не се вкарват в затвори а в трудови лагери по подръжка на пътищата и магистралите, правенето на напоителни системи и всякаква подобни работи. Но скапаната демокрация не е в състояние да решава сериозни въпроси, защото всеки се стреми да опонира на другия, дори и при рационални предложения.
цитирай
5. rumek - Kushel, хубаво мнение!
09.05.2011 19:24
Подкрепям те напълно, и аз съм си мислел за заселване на циганите в изоставените села... Така хем ще има къде да живеят, хем ще има какво да работят, хем има и от какво да живеят. А и ще могат да реализират продукцията си, което ще доведе и до подобряване на материалното им положение.
Крайно време е да се започне решаването на циганския проблем! Вярно, че и те като нас страдат от положението в страната, но това не ги оправдава! На нас някой да ни е дал нещо наготово? На нас някой да ни е построил къщи, на които после да изгорим дограмата и да продадем пантите? Ние учим, образоваме се, търсим си работа, опитваме се да създадем семейства и да гарантираме добър живот на децата си - защо циганите дори не се и опитват? Нямало работа - ами че те дори не могат да четат и да пишат, как да им се даде работа?! А като им се даде работа как я вършат?! Нали всеки ден работя с тях, познавам ги - не стига, че не работят, ами са и нагли! Защо техните цигански барони не им дадат работа, нали си ги познават, имат им доверие?!
И защо законите не важат за тях? Образованието в България е задължително - колко цигани завършват поне 4-ти клас? В цял свят търговията с хора е забранена - как така нашите цигани се купуват и продават по пазарите?! Било традиция - няма традиция, която да нарушава законите! В цял свят сексът с малолетни е забранен - тук не само, че никой не ги гони за това, ами даже и раждат деца, и то по много! А после ние да им ги гледаме... Обират къщи, вършеят из градините наесен, обират дворовете - били гладни, затова! Ами ние, като сме гладни, да не сме нападнали някой?!
Така че циганите са виновни! Щом живеят в тази държава, ще спазват законите на тази държава! Както ги спазваме ние...
А още по-виновна е държавата, това на всички ни е ясно! Ако държавата вземе мерки, дори конкретно за тях, всичко може да се промени! Но както автора многократно посочва с предателски правителства като нашите нищо добро не ни очаква! Дано по-скоро всички да го проумеем!
Поздрави!
цитирай
6. wasteland - Да се заселели циганите в изоста...
09.05.2011 20:22
Да се заселели циганите в изоставените села :) Че то какво им пречи сега сами да се заселят ? :))) Аз знам какво де - мързела - по-лесно е да се краде от българите :)
Напалм...

А на kushel ще кажа, че единственото по-лошо от това да бъдем американски подлоги е това да бъдем руски такива :)))
А мерси - който си харесва блядовете - да си ходи в Сибир... Ама не ще - иска Париж, Рим, Венеция, Маями - все прогнили и западнали фашистки гнезда на империалисти :D
цитирай
7. evrazol - Първоначално се впечатлих от привидно "левия" уклон
09.05.2011 20:44
Да оцелее бяла България не означава задължително да се избавим от циганите, а точно обратното. За целта трябва да се справим на всяка цена с циганията. Нека не подскачат защитниците на човешки права – не става дума за расизъм, а разглеждам „циганията” като понятие от живота. Цигания е курвенското, безстопанствено и цинично отношение към всичко, което означава закон и ред. Да крадеш релси и да излагаш на опасност живота на стотици пътници е цигания. Да караш като идиот и да убиваш невинни – е цигания. Да не учиш децата на чужди езици и компютърни умения, а как да крадат и да се продават, е абсолютна цигания! Но най-голямата нашенска цигания е да лъжеш, че като спечелиш изборите, ще оправиш всичко това. В този смисъл съм готов да приема обвинението в расисъм. Да, това е расизъм, но не расов и етнически, а граждански, ако има такъв.
http://frognews.bg/news_35079/SHTe_otseleiat_li_belite_v_Balgariia/

Но въпреки десните си възгледи, приемам статията за много обективна. И си я копирам в личния архив. Адмирации!!
цитирай
8. krizata - Имах навремето един служител ар...
09.05.2011 20:56
Имах навремето един служител арменец, дошъл самичък от Армения в България и оправял се сам в страната ни няколко години. Та този арменец беше станал истински Остап Бендеровец в борбата за хляба си. Докато беше на работа при мен успя да открадне лаптопа ми (това по-късно го установих), да влезе в няколко стаи на туристи и още куп "геройства". Но му простих всичко, защото разбирах, че момчето е поставено до стената и няма път назад. По-късно арменецът замина за Щатите, където стана голям строителен предприемач! Веднъж съвсем случайно го срещнах на излизане от най-добрия хотел на Златните - в Америка беше успял така да се впише в обстановката, че да стане един от преуспяващите бизнесмени, спечелили уважението сред местните "колеги".
Да не говорим за други мои служители, които булвално изкарвах от боклука, но които след като вържеха малко месо на кокал се хвърляха твърде нагло да ме крадат. Сред тях нямаше нито един циганин.
Средното си образование завърших в Пловдив! Знаех, че всеки път, като се кача в автобус 26, ще ме лъхне специфичната миризма на цигански аромати, но само толкова. Тогава (1986-1989 г.) не съм чул за каквито и да било проблеми, създадени от страна на тези наши сънародници, които както всички други ходеха на работа и печелеха заплатите за децата си.
При строежа на моята къща цигани ми помагаха при строителството и мога да кажа, че те бяха едни от най-съвестните работници. А когато се случи кражба от обекта, се оказа, че злосторникът бе етнически българин от шуменско, привикнал по този начин да изкарва някой друг лев отгоре.
През уикенда бях на печено в Хасковско! Братовчедът горещо ми препоръча да изберем агнето от стадото на един от местните цигани, защото при него стоката била от най-добрите, при най-старателно и пълноценно хранене.
Всички знаем, че циганите (и турците) до голяма степен допринесоха за построяването на България в рамките на т.н. строителни войски. Казвам го от собствен опит, защото имах приятел-турчин, който беше изпратен като трудовак в Обеля и често му гостувах в казармата (днес този турчин-трудовак е един от най-изявените български туроператори).
Така че лично аз не виждам какво би се променило, ако ликвидирате циганите! След като ги очистите ще се окаже, че има и други като тях - на първо време трябва да помислите за помаците (българи-мюсюлмани), след това за католиците-българи, за безработните, инвалидите, пияниците, наркоманите, педерасите и т.н. т.н. Не е ясно докъде ще стигнете, но в един момент ще се окаже, че ще трябва да се обърнете към собствените семейства, защото други виновни за скапания Ви живот просто няма да останат.
А онези отгоре ще Ви гледат с присмех и ще се чудят колко е лесно един човек да бъде манипулиран, за да стигне до нивото, когато е готов да ликвидира и най-близките, за да продължат да гушат онези с лъскавите Мерцедеси! Блажен народ български!!!
цитирай
9. wasteland - оффф що не си ги вземете в къщи бе ? ...
09.05.2011 21:05
оффф що не си ги вземете в къщи бе ?
Аз казах - циганите се лекуват само с напалм... Това, че има един свестен, няма да ми промени мнението за останалия един милион миризливи боклуци... Напалм... Може и да не е рано сутринта...
цитирай
10. анонимен - wasteland, честно казано като е...
09.05.2011 23:33
wasteland, честно казано като емоция това е допустимо, но на практика нещата са съвсем различни. Цигански проблем има и той е вече неотложен. Така , че вместо да говорим глупости , трябва да търсим практически решения, иначе и нашите даца ще им бъдат икиномически роби. Не го ли разбираш това. Всички правителства отлагат тоя въпрос или се правят, че не го забелязват, но той вече не може да се отлага.
цитирай
11. proximus - Поне по отношение войнственост и ...
10.05.2011 10:01
Поне по отношение войнственост и човеконенавист, се радвам на традиционно българските черти - много говори, и малко действа. В много отношения тази пасивност и нерешителност е вредна. Но в конкретния случай остави 30 скинхедчета сами пред парламента, които не разполагайки с нужната тълпа ги беше страх да правят каквото и да било сами... Иначе във ФБ бяха хиляди.
Но е факт че проблемите с тях са колосални. Убиват живота на хората по селата, у част от тях са на лице съвсем първични, животински инстинкти за начин на живот. Проблемите с тях са огромни понеже все по-голяма част от тях са неграмотни, безполезни членове на обществото, което води до невъзможност да си намерят работа различна от ниско-квалифицираната. А държавата вече не може да ги наеме всичките да я строят, частните компании пък не можеш да ги накараш да ги наемат на работа... омагьосан кръг
цитирай
12. krizata - проф. Дуранкев: Бедността души икономиката ни
11.05.2011 22:52
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-05-11&article=367146
цитирай
13. favnirold - Циганите ни били виновни...
18.05.2011 19:28
Аз наистина не разбирам защо така се поставя въпроса – дали циганите са ни виновни за хала. Кой казва, че те са виновни? Дори разните манипулатори не го казват, защото знаят, че не е вярно. А това, че много хора така си мислят, е друга тема.
Аз самият никога няма да повярвам, че циганите са причината за състоянието на България. Но в същото време никога няма да приема, че циганите не били виновни за престъпленията, които вършат. (Струва ми се, че май това ни внушава авторът.)
Да, те бедстват и може би повече от българите, но единственото средство, което използват за измъкване от бедата са кражбите, просията и проституцията – при това ненаказуеми. Единици са тези, които се трудят. В тази връзка, предложението, което се прави тук за трудовата им заетост, смятам за много уместно.
С това, че не се трудят, те не само че не помагат за измъкването на България от дупката, но и още повече я закопават. Приносът им е отрицателен – не произвеждат, но консумират.
Само споменатото по-горе внушение не ми харесва в статията, а останалото приемам изцяло.
Българите нямат усещане за общност - вероятно поради липса на обща позитивна цел. Някога имаха, но им я отмениха (може би правилно) и не предложиха друга, освен всеки да се спасява поединично. Последното, разбира се, нито може да бъде обща цел, нито е възможно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krizata
Категория: Други
Прочетен: 3825727
Постинги: 785
Коментари: 6084
Гласове: 7250
Архив
Блогрол
1. Икономическата криза слага края на една система
2. 5 (пет) цента за литър бензин!
3. Икономическата криза - шанс за възраждане на България
4. Китай – световна работилница, но само дотук?
5. Правителствата на Големите излязоха на път без изход
6. Дянков ни готви съдбата на Исландия
7. Параванът рейтингови агенции
8. Обама и банкерите кръстосват шпаги
9. България сама пожела да влезе в криза!
10. Барозу показа на Бойко "кой в България е шефът”!
11. Да поумуват, да помъдруват, пък да си ходят!
12. Светът – в рецесия или в системна криза?
13. Страхът от кризата
14. МВФ вече не е за ниска инфлация
15. България - Беларус: кой сега е номер едно?
16. Университетски преподаватели - за кризата у нас и по света
17. Mr Dyank_off и изпускащи парата вулкани
18. Безпътицата на монетаристката идеология
19. Някои от моите участия при легендарния журналист Валентин Фъртунов
20. Пред сп. Тема: Няма заговор за ръста на цените.
21. Искам да съм негър в щата Алабама...
22. Разпасаната либерастия
23. САЩ готвят спец операция срещу Европа
24. Капитализмът изживява последната си криза
25. Analyse comparative de l’Ukraine et de la Bulgarie
26. Национальная идея как фактор развития до и после индустриальной революции
27. Великое экономическое открытие Розы Люксембург. Почему оно было проигнорировано и какие перспективы оно открывает
28. Деглобализира ли се светът и как това ще се отрази на България?
29. Пред радио Пловдив на БНР - 29.11.11
30. Пред "Евронюз" с водещ Димитър Вучев