Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2015 20:48 - Руско-турският конфликт и неговото икономическо измерение
Автор: krizata Категория: Политика   
Прочетен: 3666 Коментари: 10 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Докато в събота вечер цяла България гледаше Григор Димитров, в студиото на Bloomberg няколко ентусиасти обсъждахме ситуацията около конфликта между Русия и Турция!

Гледайте оттук!



Гласувай:
5



1. x111 - Последствията от взаимното ембарго
01.12.2015 20:18
В Русия инфляцията ще се увеличи главоломно.Освен това 10 % от руския износ е свързан с Турция.
Турците ще получат евтини и изгодни кредити от западните и близкоизточните си куратори за компенсация на нанесените щети.

Извод:гражданите на Русия са в губеща позиция.
цитирай
2. ivanna4ev - Жива и здрава да е Турция за да пази ...
02.12.2015 02:34
Жива и здрава да е Турция за да пази горките граждани на Русия от главоломна инфлация. Гениално икономическо прозрение.
цитирай
3. x111 - Жива и здрава да е Турция за да пази ...
02.12.2015 13:47
ivanna4ev написа:
Жива и здрава да е Турция за да пази горките граждани на Русия от главоломна инфлация. Гениално икономическо прозрение.


Руските власти и граждани сами са си виновни,кой ги караше да се обвързват толкова трайно с Турция?!Затваряха си очите за турските шовинистични амбиции,за турската подкрепа на кавказките терористи-ислямисти,за турските доставки на оръжия и логистика към терористите в Сирия и.т.н.

Това, което сам си го направиш, никой друг не може да ти го направи.Без да оправдавам престъплението и агресията от страна на турската държава в случая.Ние като българи добре познаваме долния ориенталско-анадолски манталитет на турците.

А относително високата инфлация в Русия е свързавана преди всичко с обезценяването на рублата и съответно поскъпването на вносните стоки и услуги.
цитирай
4. x111 - Ако Сталин или Брежнев бяха начело ...
03.12.2015 10:16
Ако Сталин или Брежнев бяха начело на Русия,то Турция отдавна щеше да пострада жестоко за това варварско деяние,сегашните киевски главорези-американски марионетки щяха да са в затвора,но понеже Путин е "мека Мария",винаги прощава затова всички врагове на Великата страна/в това число и Булгаристан/ си позволяват подобни бандитски престъпления и даже имат наглостта да живеят за сметка на руските граждани и дори да искат още.Мерзавци.
цитирай
5. x111 - Тъпотията на българската политическа камарила
08.12.2015 21:32
"Слава Богу, в кабинета се намират и двама души, които биха могли да изпълнят съдържанието на думите "демократ с модерна ориентация" - вътрешният министър Йордан Бакалов и външният министър Даниел Митов. Това са две солидни котви, които ще попречат корабът да отплава в свободно избрана евразийска посока” (Арман Бабикян – „Сега”, 8.08.2014 г.)."

Какво тогава го дирят,бе смешен Арманчо цялата скупщина от десни политици во главе с Мутрата в Китай щом не им е по вкуса "евразийската ориентация"?!Или Китай се намира в Северна Америка или Брюксел?!

"Да отплава свободно"-добре казано,значи вашите лъжи вече на никого не правят впечатление и българите без евроатлантическата диктатура знаят къде да се насочат.

И е малко глупаво,нагло и неблагодарно един арменец да хули Великата Руска Държава,страната без която от Армения и арменците нямаше да има и помен.Напротив,именно западните управници си затвориха очите за турския геноцид срещу арменците,затварят си ги и до ден днешен за протурския геноцид срещу арменците и християните,който сега се извършва в Сирия.

(Арман Бабикян – „Сега”, 8.08.2014 г.)."

Този пореден български медиен парцал пък е собственост на Сашо Дончев-директор на "Овергаз",ортака на "Газпром" в България.От една страна взимаш пари от гадните евразийци от друга страна ги плюеш.
Много нашенска черта,анадолско-ориенталска черта.
цитирай
6. x111 - Мнението на един съвето-русофил
08.12.2015 21:39
Напълно подкрепям позицията на т.нар. русофоби и антикомунисти и аз също смятам,че един път завинаги трябва да скъсаме с Русия и нейния народ,да скъсаме по всички направления.Това е правилно и заслужено решение за България .
цитирай
7. x111 - Западната проституция
09.12.2015 19:07
За сталинската "блокада" на Берлин през 1946 г. ,между другото предизвикана от американските провокации за нова валутна система на ГФР,западняците до ден днешен квичат като заклани прасета,обиждат съветската армия и Сталин,а защо мълчат за осъществяваната от техните западно-турски протежета енергийна,транспортна и продоволствена блокада на полуостров Крим?!?

Толкова струват западно-османските им,тоест евроатлантическите им ценности,бяха си фашисти-такива си и останаха.И те ще ни учат на морал,масови убийци и лицемери!
Между джихадистите и западните "либерални" общества няма абсолютно никаква разлика по същество,западните и ислямските страни са от едно и също тесто-фашистко тесто.Според изродената им идеология- има избрана нация,народ,"свръхчовеци",а останалите народи трябва да бъдат техни роби.
цитирай
8. x111 - Поредната лъжа на сините шамани
13.12.2015 21:01
"Чалгата е рожба на социализма"?!?

Глупости на търкалета.Като че ли не сме живяли тогава и не си спомняме каква музика се издаваше и какви критерии за оценка имаше.
Напротив,именно рокаджиите-седесари такива като Маричков,Йордан Караджов ,ФСБ,Милена Славова,Георги Минчев и др. бяха издавани и преиздавани по времето на социализма,а стадионите и залите бяха препълнени с техни почитатели.Качествената естрадна,рок и поп музика се издаваше точно по това време.И това е напълно естествено,тъй като изискванията на художествените съвети към Министерството на културата бяха изключително високи.Колкото и пародаксално да звучи,но налагането на прозападната клутрура в областта на музиката се реализираше по времето на Тодор Живков.Не казвам,че това е била правилна политика,просто информация.


А младежите,които не знаят или не се интересуват от история могат да надникнат в "либерално-демократичната"енциклопедия-Уикипедия и да прочетат следното:

"По времето на социализма (1944—1989) в България на основата на естетическите норми на марксистко-ленинската изкуствоведска критика този жанр е забранен. Започва развитието си с появата на Хисарския поп, популярен още през 80-те години на 20 век, както и с творчеството на Кристал от град Ямбол (с ръководител Красимир Христов), чиято солистка от 1989 до 1998 г. е Тони Дачева"

Ето я "чалгата" от времената на социализма:

https://www/watch?v=Okf8yG0UVy8

Или може би стигаме до неприятния на много извод,че:"естетическите норми на марксистко-ленинската изкуствоведска критика" имат по-голяма стойност, отколкото съвременните/ако изобщо има каквито и да било норми/.
цитирай
9. x111 - Пак двойни стандарти
16.12.2015 15:03
"Дисциплинараната комисия към БФС взе решение Литекс да бъде изваден от "А" група."
---------------
А когато през 1996 г. Лафчис извади футболистите на "Великия Левски" и прекрати мача срещу "Славия",в БФС/при цялото ми уважение към Вуцов и Славков/ се направиха на разсеяни и не наказаха "отбора на народа"/?!?/ с подобно дисциплинарно решение.Позор.
Всички виждат,че повече от 25 години "сините" постоянно са толерирани от българските власти.Те бяха толерирани и преди 10 ноември като любимци на Държавна сигурност и МВР,преди 9 септември-любим състав на монархо-фашистките главорези.
Тъпанарите начело с Б.Михайлов и министерството на спорта съсипаха най-великия футболен и спортен клуб в историята н България, чрез административни мерки и го изпратиха в зоните на "В група",сега унищожават и един от най-добрите провинциални клубове.
"Сините" от Герена и "фармацевтите" от Разград обаче никога няма да стигнат спортните подвизи на ЦСКА,даже няма и да ги сънуват,нека не забравят това.
цитирай
10. x111 - Мнението на Хазин:"Дружбата ...
23.12.2015 20:30
Мнението на Хазин:"Дружбата и сътрудничеството между Русия и Турция са неизбежни".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krizata
Категория: Други
Прочетен: 3825986
Постинги: 785
Коментари: 6084
Гласове: 7250
Архив
Блогрол
1. Икономическата криза слага края на една система
2. 5 (пет) цента за литър бензин!
3. Икономическата криза - шанс за възраждане на България
4. Китай – световна работилница, но само дотук?
5. Правителствата на Големите излязоха на път без изход
6. Дянков ни готви съдбата на Исландия
7. Параванът рейтингови агенции
8. Обама и банкерите кръстосват шпаги
9. България сама пожела да влезе в криза!
10. Барозу показа на Бойко "кой в България е шефът”!
11. Да поумуват, да помъдруват, пък да си ходят!
12. Светът – в рецесия или в системна криза?
13. Страхът от кризата
14. МВФ вече не е за ниска инфлация
15. България - Беларус: кой сега е номер едно?
16. Университетски преподаватели - за кризата у нас и по света
17. Mr Dyank_off и изпускащи парата вулкани
18. Безпътицата на монетаристката идеология
19. Някои от моите участия при легендарния журналист Валентин Фъртунов
20. Пред сп. Тема: Няма заговор за ръста на цените.
21. Искам да съм негър в щата Алабама...
22. Разпасаната либерастия
23. САЩ готвят спец операция срещу Европа
24. Капитализмът изживява последната си криза
25. Analyse comparative de l’Ukraine et de la Bulgarie
26. Национальная идея как фактор развития до и после индустриальной революции
27. Великое экономическое открытие Розы Люксембург. Почему оно было проигнорировано и какие перспективы оно открывает
28. Деглобализира ли се светът и как това ще се отрази на България?
29. Пред радио Пловдив на БНР - 29.11.11
30. Пред "Евронюз" с водещ Димитър Вучев