Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 13:32 - Бог вижда всичко!
Автор: krizata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12059 Коментари: 14 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скъпи приятели,

припомних си един интересен случай от моята бизнес-кариера в туризма:

За един 8-декември бях резервирал петнайсетина стаи за студентския празник на Боровец!

Рекламирахме по всякакъв начин, но така и не успяхме да намерим купонджии сред студентите.

Тогава реших да реализирам резервацията, като изпратя в хотела младежи-сираци, а за това ми помогна дом "Славейков" в София.

Придружих лично младите хора до Боровец, дори ги уредих да изкарат празнична 8-декемврийска вечер в ресторанта на х. "Рила".

Когато обаче, собственикът на хотела разбра, че вместо студенти-паралии съм му довел безпарични сираци направо побесня.

На другата сутрин се чу, че племенникът му, Косьо Самоковеца, е застрелян насред Амстердам, а неговите деца също останаха сирачета!

Затова, приятели, правете добро и не очаквайте някой да чуе за това!



Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alchemist - Едва ли
27.06.2013 13:53
има причинно-следствена връзка между двете събития, но преди всичко трябва да сме добродетелни.
цитирай
2. krizata - има причинно-следствена връзка ...
27.06.2013 14:09
alchemist написа:
има причинно-следствена връзка между двете събития, но преди всичко трябва да сме добродетелни.


Взаимопомощта между хората е този добродетел, който ще спаси България!
Приятелски поздрави!
цитирай
3. danailvdimitrov - много интересен случай...така разказан е като притча
27.06.2013 14:39
Често пъти хората си мислят, че Божието възмездие е нещо илюзорно или, че ще се случи в отвъдното. Но нима тогава Бог щеше да е справедлив ?

Неговата присъда ни застига и в този и онзи свят.
цитирай
4. tomcat2 - Поуката е, че Господ е велик и си знае ...
27.06.2013 15:33
Поуката е ,че Господ е велик и си знае работата!
цитирай
5. анонимен - Поуката е, че няма по грозно нещо от ...
27.06.2013 16:29
Поуката е, че няма по грозно нещо от алчността, примесена с егоизъм. Политическато наименование на това явление са нарича либерален капитализъм.
цитирай
6. zabavnata - Всичко е излишна суета
27.06.2013 20:39
Слушам реч на президента за първа, втора, трета и четвърта власт. Четвъртата власт искала да е първа. Че тя винаги е била, когато е имала свобода на полета си. Първата власт е най-недолюбвана от хората по обясними причини - лицемери с фалшиви фразички се опитват да се домогнат до повече власт и пари. Един ден обаче всичко става на прах.
Мутренските хотели едва ли са направили сираците хепи, но това е твое виждане. Да ги бяхте завeли в някоя уютна, дървена хижичка щяха да са милион пъти по доволни. Душичките им искат свобода и полет.
Сутринта чета за една репортерка как станала милионерка в бедна България. Чета, чета и нещо не ми се връзва. Просто попаднала на правилните хора, а пък била и послушно момиче. Според мен тези хора не са щастливи. Пералните, които се завъртяха в последните 24 години са съизмерими единствено с фокусите на Астор. Доброто става все по-малко и по-незабележимо, а собствениците на офшорни фирми съскат в ефир като побеснели.
Самото добрите дела могат да спасят България от САМОУНИЩОЖЕНИЕ.
Лека вечер!:)
цитирай
7. dinkov - Динков
27.06.2013 20:47
kriza - няма да ти обяснявам защо, но от мен ++++++++++ 1
Ицко
цитирай
8. bezistena - Бог не само вижда всичко!Той чува ...
28.06.2013 03:41
Бог не само вижда всичко!Той чува всичко,знае всички наши мисли!Всички мисли,думи,действия и постъпки на всеки човек се наблюдават и контролират непрекъснато от момента на раждането му и се документират в аудио и видео формат на неговия персонален неизтриваем хард-диск в планетарния информационен трезор АКАШИ!
За да се информирате и ориентирате в разшифровката на непознатата сакрална терминология и информация,запознайте се подробно с ТАЙНИТЕ НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-ЧАСТ1и 2 и другите документи на Комитета за спасение на Безистена в bezistena.blog.bg
В народната и в религиозна митология информационна банка АКАШИ е позната като Книгата на живота,Вечната Книга,Кивота,Тефтерите на Свети Петър.
Създавайки ни по абсолютен свой ОБРАЗ И ПОДОБИЕ,сиреч АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ С НЕГО=Негови генетични деца,Бог е взел всички мерки да Му бъдем постоянно под ръка и непрекъснат контрол,за да може да ни обгрижва и ни се радва,както всеки грижовен баща се грижи,радва и трепери над децата си!Този свой бащински родителски дълг Бог упражнява съвместно с Великата Богиня,Майка на всички Богове(децата на Боговете)-логически и библейски исторически документирано сътворенческо събитие в Библията,Битие гл 1:26 И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие1:27 И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.
До този момент Бог бе създал Земята,моретата, сушата,небесните светила,всички живи твари и целият свят АБСОЛЮТНО САМ,както твърди категорично Библията-всичко е писано в първо лице единствено число!И изведнъж в гл.1:26 Бог се обръща към някакъв негов събеседник и му предлага да създадат заедно човека по техния образ,по образа на мъж и жена!
Бог не казва ДА СЪЗДАМ ЧОВЕКА,а казва ДА СЪЗДАДЕМ ЧОВЕКА!,което е изрично указано във всички Библии,и е абсолютно доказателство,че е създал човека по най-традиционния начин:както сме създадени и ние,както и ние създаваме нашите деца-с любовна духовна и плътска връзка между мъж и жена и зачеването й!
цитирай
9. bezistena - Тази тотално цензурирана и ревн...
28.06.2013 05:25
Тази тотално цензурирана и ревностно скривана сътворенческа партньорка на Бог е Великата Богиня,Майка на всички Богове,майката на децата на Бог,от които сме и всички ние!Аватарните изяви на Сътворенческата Божия двойка през последните две исторически епохи са познати веднъж като ОРФЕЙ и ЕВРЕДИКА,и последният път като ИСУС и МАРИЯ МАГДАЛЕНА!
Така научаваме,че в тоталния перманентен грижовен родителски контрол участва изначално и Богинята Майка,позната още и с конспиративните си многобройни имена на всички познати езически богини,позната и като БОГОРОДИЦА,ДЕВА МАРИЯ и най-верно и точно като МАРИЯ МАГДАЛЕНА!
В последствие всички Техни деца,които придобиват смърт,се преселват в Тяхното измерение и след регенерацията им се включват в небесното войнство и в контрола и обгрижването на собствените си земни потомци под формата на АНГЕЛИ ПАЗИТЕЛИ и ИЗВЪНЗЕМНИ,които съставят безпристрастни експертни съвети и лекарски консилиуми за генетичните си наследници,подготвяйки ги невидимо,но не много деликатно и понякога доста осезаемо и твърдо,както в разказаната поучителна история,за ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ!
За реалността и всемогъщието на Боговете,за Тяхното Свещено потомство и Техният народ-Българите,ще се уверите и познаете и вие като техни родови потомци,чрез изучаване Свещения шифър на Българският сътворенчески език в нашия блог.Даваме ви начален тласък:
НЕИЗТРИВАЕМ диск=диск на Иза и Богиня Диана Мария
ИНФОРМАТСИОНЕН трезор=трезор на Богиня Диана Мария и Иса
АКАШИ=Кая Ешуа-скала,скално светилище на Исус
СЪБЕСЕДНИК=Бокиня Диана и Исус
АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ на=на Бокиня Диана и Бог Иса Дуло
БОГ ВИЖДА=Бог Ежуа и Богиня Диана
НЕПРЕКЪСНАТ контрол=контрол на Барк Иса и Диана
ВРЪЗКА МЕЖДУ=Бокиня Диана Мария и Изуж
ЗАТШЕВАНЕ=Изуш и Богиня Диана
ЗАЧАТИЕ=Изуч и Диана
БОЖИЯ ДВОЙКА=Бог Ежуа и Диана Бокиня
БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Ижуз и Мария
СМЪРТ=Иса и Матара
БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара
ОБГРИЖВАНЕ=Бог Ежуа Борг
ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ=Бог Исус Трак и Богиня Диана
Вече сте Посветени и благословени!
цитирай
10. muerte - Митко, сигурно не ти е била дълга кариерата в тоя бизнес?
28.06.2013 09:53
Да не намериш купонджии сред студентите е като да не можеш да откриеш проститутка в публичен дом.
Или и ти по стария почин "ден година храни"?!? За колко нае стаите и за колко ги предлагаше? Щото ако си наел стаите по 50 лв., а ги предлагаш за 300, колкото и да рекламираш никой няма да се хване.

цитирай
11. krizata - Да не намериш купонджии сред сту...
29.06.2013 16:02
muerte написа:
Да не намериш купонджии сред студентите е като да не можеш да откриеш проститутка в публичен дом.
Или и ти по стария почин "ден година храни"?!? За колко нае стаите и за колко ги предлагаше? Щото ако си наел стаите по 50 лв., а ги предлагаш за 300, колкото и да рекламираш никой няма да се хване.



Не сте прави, но няма да споря! Винаги работехме с марж от до 10%! Поздрави!
цитирай
12. krizata - Ето какво съобщение дойде по пощата ...
29.06.2013 16:06
Ето какво съобщение дойде по пощата "Здравейте, искам да направя едно малко уточнение по повод датата на смъртта на К. Самоковеца. Застрелян е в Амстердам на 06.12.2003 г Това са цели два дни преди купона на студентския празник. Вие твърдите че на следващия-тоест 09.12.-ден се е било чуло. Не може да бъде това."

Отговорът ми е: Туристическият пакет беше за няколко нощувки, а настаняването беше именно на 6.12. На 7-ми сутринта се чу за случката в Амстердам!
цитирай
13. stoedin - Има огромна разлика между сираците ...
03.07.2013 15:10
Има огромна разлика между сираците от домовете за сираци и децата-сираци на Самоковеца. Мисля, че е ясно за всеки. Никой, освен най-близките не знаят колко са имотите, парите и богатствата на Самоковеца. Не съжалявайте чак толкова много децата му и не ги приравнявайте с другите сираци.
цитирай
14. dimat - Е,да се намеся и аз,С ЕДНО СВОЕ МНЕНИЕ.
14.07.2013 22:52
Аз няма да описвам,какво Бог е "казал",или "направил" и т.н.Признава,нямам директна връзка с Бог.Освен това,предпочитам,да боравя,с понятия,като.Природата,Творецът,само,защото са по-удобни за мен(нас).Това,по-скоро е "Същността",несвързана,с какъвто и да е род.Ще се постарая,да изляза от наставленията на религиите,без да ги отричам.ВСИЧКО Е ВЪПРОС,НА ЛИЧЕН ИЗБОР И МИСЛЯ,ЧЕ ВСЕКИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ГО ЗАЧИТА.Моето
лично виждане е свързано с "НЕНАМЕСАТА НА ТВОРЕЦА,В НАШИТЕ ДЕЛА(ИЗБОРИ).Нали и някои религии проповядват ,че Бог ни е дал право на личен избор.искам,да запитам,така ли е или,не.?Ако е така,тогава,защо.под път и над път говорите,че Бог,е дал своите заповеди и,че ще накаже всеки,който ги престъпи.Искам,да запитам,как се вързва това,със "свободния избор"?Моля,задайте си и вие,този въпрос.Затова,от всичко това,което съм чел и наблюдавал през живота си(а той надхвърля 70 години),съм приел,реалната,за мен постановка,че БОГ НИ Е ДАЛ ПРАВОТО И СВОБОДАТА НА ИЗБОР И Е ПРИЕЛ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО СИ,ЗА НЕНАМЕСА,В НАШИТЕ ДЕЛА.Това,какво е "добро","лошо","правилно",неправилно","истина","лъжа" и т.н., е само и единствено наш избор.Ние даваме тези определения и ние ги променяме.Няма непроменими истини,освен една: ИСТИНАТА,ЗА ВЕЧНАТА ПРОМЯНА.а вечната промяна,е вечното движение,което е ЖИВОТЪТ.В неговата всеобхватност и от който,ние "човеците",сме една малка частица.Ако проумеем това,ще разберем,че всичко в живота ни,зависи лично и само от нас,т,е.,от нашие личен и общ избор.Няма никаква намеса в този избор,колкото и да си мислим,че това е така и да очакваме,че някой друг ще го направи,вместо нас.Ако нечий избор ни засяга,то е следствие на нашия избор,"че сме му позволили това".Просто и ясно.
А защо сме му позволили?Ами,от нещо,от което се крием: страх,мързел,равнодушие,неверие...".НО,ТАКА,ИЛИ ИНАЧЕ ВСИЧКО Е САМО НАШ ИЗБОР.Бог ни е връчил само своите закони и ни е оставил с тях И НАШИЯ ИЗБОР.
ЗА "ВЯРВАЩИТЕ",МОГА САМО ДА КАЖА - ВСЯКАКВА НАДЕЖДА ИЗВЪН ВАС САМИТЕ,ОСТАВЕТЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krizata
Категория: Други
Прочетен: 3826334
Постинги: 785
Коментари: 6084
Гласове: 7250
Архив
Блогрол
1. Икономическата криза слага края на една система
2. 5 (пет) цента за литър бензин!
3. Икономическата криза - шанс за възраждане на България
4. Китай – световна работилница, но само дотук?
5. Правителствата на Големите излязоха на път без изход
6. Дянков ни готви съдбата на Исландия
7. Параванът рейтингови агенции
8. Обама и банкерите кръстосват шпаги
9. България сама пожела да влезе в криза!
10. Барозу показа на Бойко "кой в България е шефът”!
11. Да поумуват, да помъдруват, пък да си ходят!
12. Светът – в рецесия или в системна криза?
13. Страхът от кризата
14. МВФ вече не е за ниска инфлация
15. България - Беларус: кой сега е номер едно?
16. Университетски преподаватели - за кризата у нас и по света
17. Mr Dyank_off и изпускащи парата вулкани
18. Безпътицата на монетаристката идеология
19. Някои от моите участия при легендарния журналист Валентин Фъртунов
20. Пред сп. Тема: Няма заговор за ръста на цените.
21. Искам да съм негър в щата Алабама...
22. Разпасаната либерастия
23. САЩ готвят спец операция срещу Европа
24. Капитализмът изживява последната си криза
25. Analyse comparative de l’Ukraine et de la Bulgarie
26. Национальная идея как фактор развития до и после индустриальной революции
27. Великое экономическое открытие Розы Люксембург. Почему оно было проигнорировано и какие перспективы оно открывает
28. Деглобализира ли се светът и как това ще се отрази на България?
29. Пред радио Пловдив на БНР - 29.11.11
30. Пред "Евронюз" с водещ Димитър Вучев