Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2011 03:54 - БОЙКО, готов съм да те съветвам БЕЗПЛАТНО за кризата и икономиката!
Автор: krizata Категория: Новини   
Прочетен: 8763 Коментари: 26 Гласове:
13

Последна промяна: 23.11.2011 12:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

И го правя, защото преди около двадесет години тогавашна България ми даде образование на най-високо световно ниво, при това напълно БЕЗВЪЗМЕЗДНО.

И досега моята Родина не е пожелала да си потърси вересиите за вложените милиони в обучението ми!

През годините държави като Франция, Канада и САЩ бяха готови да ме приемат в обятията си, но за себе си реших, че имам един синовен дълг, който все някога трябва да платя!

Днес, като част от група икономисти, далеч изпреварили своето време, отново напомням пред вас и своята съвест, че съм готов да помогна за Възраждането на поруганото ни Отечество, без да очаквам нещо в замяна!

Декларирам, че въобще не гласувах на последните избори, но се надявам това да не попречи на вашето решение, в полза на Родината!

Подробности за мотивите на това предложение, очаквайте СКОРО!

А междувременно, предлагам за сведение следните публикации:

 България се нуждае от смяна на икономическия елит

Икономическата криза - шанс за възраждане на България

Държавата трябва да влезе в икономиката!

КОНЦЕПЦИЯ за Ревалвация на българския Лев (скрита Девалвация)

България сама пожела да влезе в криза!

"Икономическата криза тепърва предстои" - една продукция на Валентин Фъртунов 

КОМПЛЕКСНА ЦЕЛЕВА ПРОГРАМА „МИЛИОН РАБОТНИ МЕСТА“



N.B. Припомням думите на Вазовия герой: "Лудите, лудите - те да са живи!"




Гласувай:
13



1. apostapostoloff - Бойко само теб
23.11.2011 04:05
чака. Плаче за теб.
цитирай
2. krizata - чака. Плаче за теб. Както желае!...
23.11.2011 04:11
apostapostoloff написа:
чака. Плаче за теб.


Както желае!
Поздрави!
цитирай
3. анонимен - Г-н Хитов, не вярвам да сте наивник и ...
23.11.2011 05:52
Г-н Хитов, не вярвам да сте наивник и да вярвате, че Тиквата взема решения сам.
Той си е марионетка, както и всички около него. Целта на банкстерите-кукловоди, които поставят тези марионетки да управляват Родината ни не е просперитет, а разруха. Така, че глас в пустиня ще остане този Ваш призив.

ПоЗдрави
цитирай
4. krizata - Г-н Хитов, не вярвам да сте наивник и ...
23.11.2011 07:06
анонимен написа:
Г-н Хитов, не вярвам да сте наивник и да вярвате, че Тиквата взема решения сам.
Той си е марионетка, както и всички около него. Целта на банкстерите-кукловоди, които поставят тези марионетки да управляват Родината ни не е просперитет, а разруха. Така, че глас в пустиня ще остане този Ваш призив.

ПоЗдрави


България пропуска уникални шансове! От това най-много боли!
Поздрави!
цитирай
5. анонимен - Бойко Борисов е конник без глава. ...
23.11.2011 07:21
Бойко Борисов е конник без глава. Той препуска натам, накъдето тича коня и най-главното е, че е опериран от чувство за вина. На него и през ум не му минава, че може да сгреши или да е виновен за нещо. Той постепенно ще изволни всичките си министри без да му мигне окото. В момента толкова се е самозабравил, че започва да дава акъл на европейските ръководители. С две думи-пълен идиот. И ти искаш да помагаш на такъв човек. Не е ли по-добре първо да се махне.
цитирай
6. krizata - Бойко Борисов е конник без глава. ...
23.11.2011 07:28
kushel написа:
Бойко Борисов е конник без глава. Той препуска натам, накъдето тича коня и най-главното е, че е опериран от чувство за вина. На него и през ум не му минава, че може да сгреши или да е виновен за нещо. Той постепенно ще изволни всичките си министри без да му мигне окото. В момента толкова се е самозабравил, че започва да дава акъл на европейските ръководители. С две думи-пълен идиот. И ти искаш да помагаш на такъв човек. Не е ли по-добре първо да се махне.


Приятелю,
изборите току-що приключиха! Бетонът е пълен! Ако трябва да чакаме още две години, тогава нашата България, едва ли ще я има! Трябва да се действа веднага!
цитирай
7. анонимен - Ами заслужаваме си го - Оцеола.
23.11.2011 07:46
Ами заслужаваме си го - Оцеола.
цитирай
8. krizata - Ами заслужаваме си го - Оцеола. Л...
23.11.2011 07:59
kushel написа:
Ами заслужаваме си го - Оцеола.


Любимият ми роман в детството!
цитирай
9. анонимен - Може ли да се очаква друго от фен на руските икономисти, невиждали капитализъм?
23.11.2011 09:11
цитирай
10. анонимен - 9. анонимен
23.11.2011 11:43
9. анонимен, усетихме на гърбините си и капитализма и комунизма.
Боли и при двата.
В "златната среда" е истината...
цитирай
11. proximus - можеш да започнеш с лекция за пла...
23.11.2011 15:16
можеш да започнеш с лекция за планово-губещите държавни предприятия, като БДЖ, болници и университети.... абе тоя е пълен каун. Не разбира че докато икономиката заработи така както Дянков си я представя в държавата ще са останали само зле образовани софиянци и цигани.
цитирай
12. venziko - Достойна постъпка
23.11.2011 16:27
Една достойна постъпка на истински българин. Трябва да има повече такива хора като вас г. Хитов. А Боко Тиквата е просто една жалка кукла на конци
цитирай
13. анонимен - Маркс
23.11.2011 17:29
Късно е другарю Хитов. Държавата България беше закрита на 10.11.1989г. а всички управляващи оттогава до ден днешен са най-обикновени ликвидатори, продаващи за жълти стотинки всичко, до което се докопат. Сигурно разбирате, че освен всичко друго, тук става дума и за геополитика, провеждана от "империалистите". Така, както Чърчил, Сталин и Рузвелт навремето са си разпределили Европа на "сфери на влияние", вероятно по същия начин, след края на студената война, едни богати чичковци са решили, кои от бившите соц-страни ще влязат в "клуба на богатите" (вие сам споменавате как е бил опростен Полския дълг) и кои ще бъдат източник на евтина работна ръка и суровини. Не може всички държави да произвеждат и да бъдат богати. Глобалният пазар е "парцелиран", ресурсите са ИЗЧЕРПАЕМИ (добивът им ще става все по-труден и скъп). От къде на къде, някакви си българи ще "прахосват" скъпоценните ресурси и ще заемат дял от и без това преситеният глобален пазар? Така, както Латинска Америка е "задният двор на САЩ", така и Балканите са в "задният двор" на Европа и всеки политик, който се опита да промени статуквото, го чака поредната "цветна революция" или в краен случай, съдбата на Милошевич, Кадафи и Саддам.
цитирай
14. krizata - Единственият, който се осмели да ...
23.11.2011 17:35
Единственият, който се осмели да провежда самостоятелна национална политика в последните двадесет години беше Жан Виденов, но на него му спретнаха такава хиперинфлация, че след това българите буквално молеха МВФ да им въведе колониалната си...стема на валутния борд!
Да си припомним, че след това ни управляваха Костов (какво да говорим за него?), Симеон (в елита на тяхната система), Станишев (възпитаник на прословутата Лондонска школа по икономика и въвел плоския данък у нас).
Всеки който не желае да изпълнява "препоръките" на т.н. Вашингтонски консенсус споделя съдбата на такива "тирани и деспоти" като Чаушеску, Садам Хюсеин, Милошевич и Кадафи!
Все пак съм оптимист за бъдещето, защото то става все по-зависимо от волята на нас - обикновените хора!
Поздрави!
цитирай
15. анонимен - Маркс
23.11.2011 18:22
Прочетох приложените от вас публикации и честно казано, някои от мерките, които предлагате ми се струват доста наивни. Например: 1-во) предлаганата от вас "ревалвация на българския лев" чрез система от бонове, която по същество, представлява скрито обмитяване на вноса и субсидиране на износа. Все пак сме в ЕС !?! Мислите ли че подобни мерки няма да провокират ответна реакция на господарите ни в Брюксел? 2-ро) Предлагате държавата да се превърне в основен инвеститор в икономиката, но средствата за това ще трябва да се набавят чрез заеми. Същевременно критикувате западните страни, че стимулират икономиките си чрез заеми, което фактически доведе до сегашните им дългови проблеми. 3-то) Залагате пракалено много на отрасловото планиране на икономиката. При този скромен държавен дял в икономиката, много се съмнявам, че може да се планира, каквото и да било. Разбира се могат да бъдат създадени редица преференции за определен вид инвестиции, но няма гаранция, че т. нар. "бизнес" ще се се възползва от тях. Както добре знаем, днешните "бизнесмени" са предимно спекуланти, рентиери и търгаши, интересуващи се предимно от бързи и сигурни печалби и трудно можеш да ги впечатлиш с дъгосрочни инвестиции и планиране. Да не забравяме все пак,, че в съвременния глобален бизнес, всичко се решава от международната финансово- банкова олигархия и нейните политически марионетки в Брюксел и Вашингтон. Всякакви илюзии, че България може да провежда самостоятелна икономическа и финансова политика са напълно безмислени.
цитирай
16. krizata - Прочетох приложените от вас пуб...
23.11.2011 18:27
анонимен написа:
Прочетох приложените от вас публикации и честно казано, някои от мерките, които предлагате ми се струват доста наивни. Например: 1-во) предлаганата от вас "ревалвация на българския лев" чрез система от бонове, която по същество, представлява скрито обмитяване на вноса и субсидиране на износа. Все пак сме в ЕС !?! Мислите ли че подобни мерки няма да провокират ответна реакция на господарите ни в Брюксел? 2-ро) Предлагате държавата да се превърне в основен инвеститор в икономиката, но средствата за това ще трябва да се набавят чрез заеми. Същевременно критикувате западните страни, че стимулират икономиките си чрез заеми, което фактически доведе до сегашните им дългови проблеми. 3-то) Залагате пракалено много на отрасловото планиране на икономиката. При този скромен държавен дял в икономиката, много се съмнявам, че може да се планира, каквото и да било. Разбира се могат да бъдат създадени редица преференции за определен вид инвестиции, но няма гаранция, че т. нар. "бизнес" ще се се възползва от тях. Както добре знаем, днешните "бизнесмени" са предимно спекуланти, рентиери и търгаши, интересуващи се предимно от бързи и сигурни печалби и трудно можеш да ги впечатлиш с дъгосрочни инвестиции и планиране. Да не забравяме все пак,, че в съвременния глобален бизнес, всичко се решава от международната финансово- банкова олигархия и нейните политически марионетки в Брюксел и Вашингтон. Всякакви илюзии, че България може да провежда самостоятелна икономическа и финансова политика са напълно безмислени.


Светът се променя твърде бързо! Това, което е било недостижимо във вчерашния ден става напълно реално в днешните условия!
Поздрави!
цитирай
17. virtu - Привет !
23.11.2011 19:25
Започни серия от постинги !
сигурна съм , че ще ги прочетат . И ние също !
Пък кой знае ? Стават и чудеса !
Едно от тях ще бъде Бойко да се вслуша във съветите ти ! :)))
цитирай
18. krizata - Започни серия от постинги ! си...
23.11.2011 19:44
virtu написа:
Започни серия от постинги !
сигурна съм , че ще ги прочетат . И ние също !
Пък кой знае ? Стават и чудеса !
Едно от тях ще бъде Бойко да се вслуша във съветите ти ! :)))


На каква тема предлагате да бъдат постингите?
цитирай
19. анонимен - pi4 tvoite postingi treba da sa z...
23.11.2011 20:27
pi4 tvoite postingi treba da sa zalojeni v tova s edna prosta aritmetika da se predstavi proizvodtsvenni potencial predi voinata, sled voinata, v na4aloto na sosalizmata, specialno 1980, posle 1998, 2000, 2005, 2009, 2010.
po normirani 4isla. taka ste dadesh info kakvo naselenie kolko e proizvajdalo i potrebvalo. niama nisto strashno ako se okaze 4e kradeca Jifkov e osigoril par4e zemia po 24 postanovllenia i panelna kolibka za po4ti vseki- tva go zaebi. dai obrazovanie, zdraveopazvane, armia (primerno do kade treta armia do kade stese da stigne ako bese "izpratena" ot geineral Analev da osvobojdava Moartimar lezbieca i do kade dnesnoto otdelenie ste svrsi gorivo, patron i 4ipik. za svedenie poznavam semeistvo koeto oste gleda 4erno-bela talavizia na Opera 3, perat v nekakva varnenska peralnia kupena 1980 i polzvat hladilnik Mraz ot 1982. vseki edin ot tiah kupen za po okolo edna zaplata na u4itel. towa ozna4ava 4e tezi pensioneri sredno po 3 leva na godina za polsvaneto na tezi tri nesta za celi 30 godini ili po 25 stotinki na mesec ili po po-malko ot stotinka na den. ako si ikonomist ( zastoto men me izkliu4iha ot Karl Mars i Frifrich Snikers) zemi i smetni kolko e struvalo tova s nesta ot 80ta do dnes i ste vidis profila na tendenciata na infliraneto na truda ni, parite ni i jivota ni.

I si kupi edin goliam osten za bivoli i kamsik za magareta zastoto ste ti tribvat kato iznstrumenti srestu krizata i neinite provodnici ot Borisov i Diankov na dolu.

Noviat president ne mi se komentira zastoto Gerb i BSP razmeniha monetite. Gerb se otkaza da goni poslannici s dosieta, BSP se otkazva da iska kastrirane na Plevnaliev.

ta s udovolsvie ste te pro4eta i pohvalia ako mi haresa i napsuvam ako nesto shmentish.

badio zdrav i spolai ti za iniciativata. Boiko obi4a da go vijdat kak se rykuva i razgovaria s umni hora, ta ako se dokopas do nego publikuvai i snimki.
цитирай
20. анонимен - :-)
24.11.2011 08:50
http://www.youtube.com/watch?v=7YkbgvRMpW0
цитирай
21. adamsmitov - Това, което предлагаш не може да ...
24.11.2011 18:53
Това, което предлагаш не може да стане докато България е в ЕС или докато има ЕС. Ако пък се разпадне съюзът, ще има поне 5 години хаотично движение, в които тези съвети няма да са приложими. Мисля, че до края на другата година ситуацията в световната икономика ще намери решение в една или друга посока. В момента всички са в стрес и никой не знае какво трябва да се направи. Дълговите балони продължават да се надуват, а доверието към тях продължава да пада. Последната надежда са европейските облигации, които обаче следват същата схема и всъщност не могот да решат проблема, а евентуално малко да го забавят. Може би гледаме последното действие в пиесата. Очаквайте новите представления.
цитирай
22. анонимен - "Не ти знам името, ама като ти чета написаното..."
24.11.2011 18:56
Преди 20 години Б-я ти е дала комунистическо образование. Днес то е добро колкото левчетете от 1951 година. Само комунистите твърдяха че са най-добрите, без да го доказват. За да откажете покани от САЩ, Франция, Канада, - три шанса да докажете че сте НЕЩО, значи сте некадърник или идиот. Съветвам ви да спрете да пишете и да потърсите квалифицирана лекарска помощ. Борисов вече официално каза на такива като теб, какво трябва да правят - садете картофи. Ако той можеше да разчита на такива като вас, нямаше да обикаля света и събира необходимите му специалисти. Искате да си върнете дълга към Б-я,сега тя наистина се нуждае от добро земеделие.
цитирай
23. krizata - Това, което предлагаш не може да ...
24.11.2011 20:54
adamsmitov написа:
Това, което предлагаш не може да стане докато България е в ЕС или докато има ЕС. Ако пък се разпадне съюзът, ще има поне 5 години хаотично движение, в които тези съвети няма да са приложими. Мисля, че до края на другата година ситуацията в световната икономика ще намери решение в една или друга посока. В момента всички са в стрес и никой не знае какво трябва да се направи. Дълговите балони продължават да се надуват, а доверието към тях продължава да пада. Последната надежда са европейските облигации, които обаче следват същата схема и всъщност не могот да решат проблема, а евентуално малко да го забавят. Може би гледаме последното действие в пиесата. Очаквайте новите представления.


Красиво си го казал!
цитирай
24. krizata - Преди 20 години Б-я ти е дала кому...
24.11.2011 21:00
анонимен написа:
Преди 20 години Б-я ти е дала комунистическо образование. Днес то е добро колкото левчетете от 1951 година. Само комунистите твърдяха че са най-добрите, без да го доказват. За да откажете покани от САЩ, Франция, Канада, - три шанса да докажете че сте НЕЩО, значи сте некадърник или идиот. Съветвам ви да спрете да пишете и да потърсите квалифицирана лекарска помощ. Борисов вече официално каза на такива като теб, какво трябва да правят - садете картофи. Ако той можеше да разчита на такива като вас, нямаше да обикаля света и събира необходимите му специалисти. Искате да си върнете дълга към Б-я,сега тя наистина се нуждае от добро земеделие.


Кой Ви каза, че не умея да садя картофи?
Аз съм от последното поколение селяни, изкарани от картофените ниви и получили образование, когато то беше достъпно дори за тези, които вие наричате "простолюдие"!
Днес сте се погрижили децата на обикновените хора да нямат никакъв шанс за достойно образование, но няма как да унищожите другите - тези, които все още съхраняват поне частица от спомена за едно друго общество, далеч по-хуманно и справедливо от днешното подобие на демокрация, което ни налагат съвременните сатанисти!
Живейте в илюзиите си, не ви остана още дълго да им се радвате!
цитирай
25. анонимен - :-)
25.11.2011 05:18
От блатото може да извади кораба само учителя Йода ;-). Дори и талантлив ученик като Люк, носещ гените на Анакин(Вейдър), се проваля на този тест. И учителя Йода му казва в ясен текст защо ;-).

Нима "вервате" че едно надуто его може да се учи от грешките си, да осмисля съвети в област непозната за него, камо ли да се учи от чуждите грешки :-))).

http://www.youtube.com/watch?v=R1BVYpNkk-A
http://www.youtube.com/watch?v=bP3Sfnp_ehw
http://www.youtube.com/watch?v=AqEmEjYuT1s
цитирай
26. анонимен - Interesting, thanks
26.11.2011 20:32
Saved like a favourite, I truly like your web site!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krizata
Категория: Други
Прочетен: 3825339
Постинги: 785
Коментари: 6084
Гласове: 7250
Архив
Блогрол
1. Икономическата криза слага края на една система
2. 5 (пет) цента за литър бензин!
3. Икономическата криза - шанс за възраждане на България
4. Китай – световна работилница, но само дотук?
5. Правителствата на Големите излязоха на път без изход
6. Дянков ни готви съдбата на Исландия
7. Параванът рейтингови агенции
8. Обама и банкерите кръстосват шпаги
9. България сама пожела да влезе в криза!
10. Барозу показа на Бойко "кой в България е шефът”!
11. Да поумуват, да помъдруват, пък да си ходят!
12. Светът – в рецесия или в системна криза?
13. Страхът от кризата
14. МВФ вече не е за ниска инфлация
15. България - Беларус: кой сега е номер едно?
16. Университетски преподаватели - за кризата у нас и по света
17. Mr Dyank_off и изпускащи парата вулкани
18. Безпътицата на монетаристката идеология
19. Някои от моите участия при легендарния журналист Валентин Фъртунов
20. Пред сп. Тема: Няма заговор за ръста на цените.
21. Искам да съм негър в щата Алабама...
22. Разпасаната либерастия
23. САЩ готвят спец операция срещу Европа
24. Капитализмът изживява последната си криза
25. Analyse comparative de l’Ukraine et de la Bulgarie
26. Национальная идея как фактор развития до и после индустриальной революции
27. Великое экономическое открытие Розы Люксембург. Почему оно было проигнорировано и какие перспективы оно открывает
28. Деглобализира ли се светът и как това ще се отрази на България?
29. Пред радио Пловдив на БНР - 29.11.11
30. Пред "Евронюз" с водещ Димитър Вучев